tag:blogger.com,1999:blog-1564369023592382641.post4890412312504839030..comments2024-03-26T08:38:30.061+01:00Comments on Apetyt na Smaka: RYBA FASZEROWANAApetyt na Smakahttp://www.blogger.com/profile/03344807093614105333noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1564369023592382641.post-15998928820049007262015-12-22T16:02:36.935+01:002015-12-22T16:02:36.935+01:00oczywiście, tylko musi to być filet bez ości :)oczywiście, tylko musi to być filet bez ości :)Apetyt na Smakahttps://www.blogger.com/profile/03344807093614105333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1564369023592382641.post-27993977558548553232015-12-22T15:58:40.327+01:002015-12-22T15:58:40.327+01:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Apetyt na Smakahttps://www.blogger.com/profile/03344807093614105333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1564369023592382641.post-85828497158188293232015-12-22T15:41:01.879+01:002015-12-22T15:41:01.879+01:00a może być karp? czy lepiej niea może być karp? czy lepiej nieAlicjahttp://cenypradu.blog.pl/noreply@blogger.com