RYŻ, KLUSKI, KASZE, CIECIERZYCA

HUMMUS Z PIECZONYMI WARZYWAMI

WEGAŃSKIE KLOPSIKI SZWEDZKIE



PIECZONY FALAFEL

RISOTTO ZE SZPARAGAMI

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/08/weganskie-risotto-z-podgrzybkami.html#more
WEGE RISOTTO Z PODGRZYBKAMI

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/08/odeczki-z-cukinii-faszerowane-indykiem.html
FASZEROWANA CUKINIA

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/06/tabbouleh-libanska-saatka.html
TABBOULEH-LIBAŃSKA SAŁATKA

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/06/gulasz-z-indyka-po-libansku.html
GULASZ Z INDYKA PO LIBAŃSKU

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/04/peczak-z-pieczarkami-i-szpinakiem.html
PĘCZAK Z PIECZARKAMI I SZPINAKIEM

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/04/kluseczki-dyniowe.html
KLUSECZKI DYNIOWE

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2016/02/sycylijska-potrawka-z-dynii-pizmowej-i.html
SYCYLIJSKA POTRAWKA Z DYNIĄ

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2015/11/faszerowana-papryka.html
FASZEROWANA PAPRYKA

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2015/11/kotlety-jaglano-buraczane.html
KOTLECIKI JAGLANO-BURACZANE

https://apetytnasmaka.blogspot.com/2015/10/gnocchi-z-sosem-pomidorowym.html
GNOCCHI W SOSIE POMIDOROWYM


RISOTTO Z DYNIĄ

GNUDI SZPINAKOWE

KOTLECIKI Z GRUSZKĄ I SOCZEWICĄ

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...